Продукти: (за 4 порции)
• 1 пиле
• 2 глави лук
• 2 домата
• 2 чушки
• 1 с.л. брашно
• 3-4 с.л. олио
• черен и червен пипер
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилето на парчета. Запържваме ситно нарязания лук и прибавяме към него парчетата месо, които също позапържваме.
Слагаме размитото с малко вода брашно и червен пипер, заливаме с 1 ч.ч. гореща вода. Прибавяме нарязаните на парченца чушки и домати. Посоляваме, поръсваме със ситно нарязан магданоз и с черен пипер и варим, докато ястието остане на мазнина.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...