Кулинарни рецепти » Пиле паприкаш

 Пиле паприкаш

Продукти: (за 4 порции)

• 1 пиле
• 2 глави лук
• 2 домата
• 2 чушки
• 1 с.л. брашно
• 3-4 с.л. олио
• черен и червен пипер
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме пилето на парчета. Запържваме ситно нарязания лук и прибавяме към него парчетата месо, които също позапържваме.

Слагаме размитото с малко вода брашно и червен пипер, заливаме с 1 ч.ч. гореща вода. Прибавяме нарязаните на парченца чушки и домати. Посоляваме, поръсваме със ситно нарязан магданоз и с черен пипер и варим, докато ястието остане на мазнина.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Пестил от сини сливи

Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...

Кюфтета от черен дроб и картофи

Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...

Торта с готово руло

Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Начало