Продукти:
• 4 твърдо сварени яйца
• 100 г консервирана в олио риба тон
• 1ч.л. лимонов сок
• 1 с.л. сметана
• 1 с.л. майонеза
• 4 маслини
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме надлъжно обелените яйца, вадим жълтъците и леко посоляваме белтъците.
Отцеждаме рибата, наситняваме я и я смесваме с пасираните жълтъци. Подправяме със сол, черен пипер, лимонов сок, сметана и майонеза. Объркваме добре и пълним с тази смес белтъците.
Отгоре украсяваме с половинки маслини.
Продукти: • 5 яйца • 1 1/2 ч.ч прясно мляко • 1 ч.ч захар • 1 кубче мая • 1 кг брашно • 1 ч.ч меко краве масло • 2 кутийки локум • 1 лимонена есенция • 1 яйце за намазване • за...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...