Кулинарни рецепти » Салата от зрял фасул с раци

 Салата от зрял фасул с раци

Продукти:

• 400 г сварен червен фасул
• 100 г рулца от раци
• 50 г кашкавал
• 100 г майонеза
• 1-2 скилидки чесън
• 2 с.л. ситно нарязан магданоз

Начин на приготвяне:

Нарязваме рачешките рулца на тънки кръгчета и ги смесваме с оцедения фасул, настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Прибавяме счукания чесън, размесен с майонезата. Разбъркваме внимателно и поднасяме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Баница

Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Тиквеник с ябълки

Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...

Ямболски соленки

Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...

Начало