Продукти:
• 800 г картофи
• 100 г аншоа
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 2 твърдо сварени яйца
• 1 морков
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме картофите и ги варим в малко вода – почти на пара. Посоляваме ги и когато изстинат, ги нарязваме на люспи.
Почистваме аншоата и я киснем 1 час в прясното мляко, а след това я нарязваме на парчета и я смесваме с картофите, които сме разбъркали равномерно с майонезата.
Разпределяме салатата в чинии за сервираме и украсяваме с кръгчета твърдо сварени яйца, кръгчета морков и клончета магданоз.
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...