Кулинарни рецепти » Берлинска салата с червен лук

 Берлинска салата с червен лук

Продукти:

• 3 големи глави лук
• 500 г картофи
• 100 г бяло вино
• 3 с.л. олио
• 1 с.л. оцет
• 1 щипка черен пипер
• половин връзка копър
• сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме картофите в подсолена вода, обелваме ги, нарязваме на кръгчета и ги заливаме с виното.

Добавяме нарязания на филийки лук и заливаме със смес от олио, оцет, сол, черен пипер и ситно нарязан копър.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Коледна торта

Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...

Картофена торта

Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...

Домашни луканки

Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...

Баница

Продукти: • 500 г брашно • 1 яйце • 5-6 с.л. кисело мляко • 1 с.л. захар • 2 с.л. топло прясно мляко • 1 с.л. оцет • 2 с.л. олио • 1 ч.л. сода бикарбонат • сол За плънката: ...

Начало