Продукти:
• 1,5 кг зелен фасул
• 1 к.ч. вода
• 2-3 глави лук
• 1 к.ч. олио
• сол
• настърган и разреден с оцет хрян (счукан чесън)
• магданоз или копър
Начин на приготвяне:
Почистваме фасула и го слагаме в тенджера заедно със ситно нарязания лук, наливаме олиото и водата и задушаваме на слаб огън до омекване. Когато фасулът е напълно готов, посоляваме.
Поднасяме го полят с малко олио, подправен с хрян и оцет (или счукан чесън) и поръсен с магданоз или копър.
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...