Кулинарни рецепти » Рагу

 Рагу

Продукти: (за 2 порции)

• 250 г телешко месо
• 2 с.л. олио
• 1 малка глава лук
• половин морков
• 1 картоф
• 1 парче целина
• 2 домата от консерва
• 2 с.л. грах от консерва
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на малки парчета и го запържваме в сгорещената мазнина. Изваждаме месото и в същата мазнина задушаваме до омекване ситно нарязания лук. Прибавяме нарязаните на дребни кубчета целина и морков. Връщаме месото и заливаме с топла вода.

Задушаваме, докато месото малко омекне. Добавяме нарязаните на кубчета картофи, а след няколко минути - граха и обелените и нарязани на дребно домати. Посоляваме ястието и го задушаваме на умерен огън. След отстраняване от огъня поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Панирани свински котлети

Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...

Бисквитено руло с натрошени целувки

Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...

Туршия 60 ЧУШКИ

Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...

Динени мъфини

Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...

Начало