В броя: Парени чорбаджийки в доматен сос, Леща по манастирски, Ликьор от дюли, Пиле с лук, Яхния с шунка, Тосканска закуска, Пъстърва по лозарски, Задушени хапки по манастирски, Зеленчукова яхния, Каша от карфиол, Пълнена бамя, Целувки Мока, Виенски щрудел, Пълнени ябълки, Печено свинско с плънка от кайма, Сиропирана ябълкова пита, Ориенталски гулаш, Свинско с ябълки, Телешко по испански, Фрикасе с яйца и карфиол, Запеканка от кестени и дробчета, Задушена риба с праз и ябълки, Картофена салата с ябълки, Бадемова торта с ябълков крем, Грис-халва с карамел, Ябълкова баклава, Ябълков салам и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Миди с бира Продукти за 4 порции: 2 кг миди, 2 бутилки светла бира, 1 дафинов лист, 2-3 стръкчета прясна мащерка, 1-2 скилидки чесън, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Измиваме мидите м...
Азербайджански таратор Прoдукти: 1 кг кисело мляко, 500 мл вода, 1 яйце, 2 с.л. ориз, 1 с.л. брашно, 1 връзка копър, 1 връзка зелен кориандър, 1 връзка спанак (250-300 г), малко пресен джоджен. Нa...
Електрическо осветление, камини, свещи – все източници на светлина… Ние ги ползваме, без да си даваме сметка за ползата и вредата и как правилно да си служим с тях Електрификация Електричест...
Сигурно ви е направило впечатление, че в много дворове, особено покрай морето, през есента има отрупани с цвят храсти. Дори и към края на октомври пищните цветове привличат окото и много напомнят на С...