В броя: Парени чорбаджийки в доматен сос, Леща по манастирски, Ликьор от дюли, Пиле с лук, Яхния с шунка, Тосканска закуска, Пъстърва по лозарски, Задушени хапки по манастирски, Зеленчукова яхния, Каша от карфиол, Пълнена бамя, Целувки Мока, Виенски щрудел, Пълнени ябълки, Печено свинско с плънка от кайма, Сиропирана ябълкова пита, Ориенталски гулаш, Свинско с ябълки, Телешко по испански, Фрикасе с яйца и карфиол, Запеканка от кестени и дробчета, Задушена риба с праз и ябълки, Картофена салата с ябълки, Бадемова торта с ябълков крем, Грис-халва с карамел, Ябълкова баклава, Ябълков салам и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Съвременните строителни технологии не стоят на едно място. Жестоката пазарна конкуренция кара производителите да измислят все по-иновационни методи и материали. Сред бързоразвиващите се технологии е п...
На пръв поглед тези рядко отглеждани у нас растения лесно могат да се вземат за обикновени хвойнови храсти. Докато не цъфнат! Тогава всеки, който има макар и бегли ботанически познания, ще се замисли ...
В годишния ритъм на органите през есента настъпва времето за активизиране на бъбреците. Ето защо трябва да им се отдели по-голямо внимание, за да се избегнат бъдещи неприятности. Преди всичко трябва ...
През есента, когато листата падат от дърветата, в градината настъпва истински безпорядък. Добрият стопанин се изправя пред трудна задача – какво да прави с огромното количество окапали листа, които за...