Кулинарни рецепти » Бърз пастет

 Бърз пастет

Продукти:

• 500 г черен дроб
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 300 г краве масло
• 100 г настърган кашкавал
• сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарязваме дроба на няколко парчета и го сваряваме в прясното мляко. Пасираме го с миксер.

Разбиваме на пяна омекналото на стайна температура масло, смесваме го с дроба, прибавяме кашкавала, сол и черен пипер и разбъркваме много добре. Гарнираме с маслини.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Локумки

Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...

Коледна торта

Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Мезе за ракия

Продукти: • 2-3 филии сух бял хляб (без корите) • половин глава счукан чесън • сокът от 1 лимон • 1 к.ч. счукани орехи • олио • сол Начин на приготвяне: Накисваме хляба в сту...

Начало