Кулинарни рецепти » Пълнени фини кори

 Пълнени фини кори

Продукти:

• 8 тънки кори
• 100 г моцарела
• 1 с.л. нарязан босилек
• 100 г кашкавал
• 10-15 зелени маслини и черни маслини
• 3-4 белени домата
• 100 г шунка на резенчета
• 2-3 с.л.зехтин

Начин на приготвяне:

Смесваме всички продукти, нарязани на ситно. Нарязваме корите на две и мажем със зехтин. Слагаме в центъра част от сместа, навиваме сарми. Нареждаме ги върху фолио в тава и печем 20 мин в силна фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Саздърма

Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...

Наденички в доматен сос

Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...

Сърца попска яхния

Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...

Козуначени соленки

Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...

Начало