16.12.2019 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  1817  |   0  
Пилешка каша със свинска мас
Продукти: (за 4 порции)

• 1 пиле
• 1 к.ч. разтопена свинска мас
• 1 глава лук
• 1 к.ч. брашно
• 1 ч.л. червен пипер
• 1 ч.л. стрита чубрица
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме пилето на порции, посоляваме и го задушаваме в сгорещената мас заедно със ситно нарязания лук. Наливаме топла вода, колкото да покрие порциите и варим на умерен огън, докато месото омекне напълно.

При непрекъснато бъркане прибавяме брашното и червения пипер. Разреждаме с топла вода, докато получим рядка каша и варим още 15 мин на тих огън. Накрая поръсваме чубрицата.
02.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019