Кулинарни рецепти » Говежди кебапчета

 Говежди кебапчета

Продукти: (за 2 порции)

• 500 г говеждо месо от врата
• 1 скилидка чесън
• 3 с.л. гореща вода
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Прекарваме почистеното и нарязано на късове месо през месомелачка. Прибавяме счукания чесън, водата, черен пипер и сол. Омесваме добре и оформяме от сместа кебабчета, дълги около 6 см. Намазваме ги с олио и ги печем на силна скара.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Миди с масло и чесън

Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...

Фондю

Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...

Стерилизирана парена туршия

Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...

Начало