Продукти:
• 600 г шунка
• 1 ананас
• 300 г чери доматчета
• 100 г обезкостени маслини
• 30 г краве масло
Начин на приготвяне:
Нарязваме шунката на тънки филийки, а ананаса на ивички с дължина 3-4 см. Увиваме парченцата ананас в шунката и ги нанизваме на шишчетата, като между тях нанизваме доматчета и обезкостени маслини.
Поръсваме шишчетата с разтопено масло и ги изпичаме от двете страни на умерено загрята скара.
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...