Продукти: (за 6 порции)
• 6 яйца
• 600 г печено месо
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме печеното месо на малки парченца. На дъното на всяка паничка слагаме от месото и заливаме с 1-2 лъжици сос от печеното.
Счупваме по едно яйце във всяка паничка, наръсваме със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз и запичаме леко във фурната за няколко минути.
По желание преди сервиране на всяка паничка можем да прибавим по 1 с.л. сметана.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....