Продукти:
• 250 г спаначени листа
• 200 г гъби
• 200 г пилешки дробчета
• 5 с.л. олио
• 3 с.л. винен оцет
• черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме спанака на ситно и го прибавяме към гъбите, които сме сварили в подсолена вода и сме нарязали на ивички.
Нарязваме дроба на кубчета и го изпържваме в половината от мазнината. Посоляваме и топъл го изсипваме в салатата.
Заливаме със сос от останалото олио, оцета и черния пипер и разбъркваме.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...