Кулинарни рецепти » Картофи, варени в бульон

 Картофи, варени в бульон
/Германия/

Продукти: (за 4 порции)

• 800 г картофи
• 50 г маргарин
• 200 г зеленчуци /целина, моркови, праз/
• 4 ч.ч. месен бульон
• магданоз, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Изпържваме в мазнина ситно нарязаните зеленчуци, прибавяме нарязаните на еднакви кубчета картофи, заливаме с бульона така, че зеленчуците да са само потопени, посоляваме, поръсваме с черен пипер и сваряваме до омекване.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Спаначени кюфтета

Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...

Кръчмарска туршия

Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...

Салата от зелени доматчета

Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...

Лангиди

Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...

Начало