За да я направите забележима и... забележителна, достатъчно е да се снабдите с тапет, бои, стикери-ваденки и т.н.
Лесно и ефектно
Нужен ви е добре подбран стикер, за да преобразите основно една вътрешна врата. Прецизен и изтънчен, той осигурява много актуалния днес бароков стил.
Ако мотивът е твърде семпъл
Оригиналността му ще възвърне начинът на поставяне. Проявете въображение! Използвайте лепящ се винилов тапет (тези колекции производителят подновява периодично) или гланцирана цветна хартия. Както виждате на снимката, вратата е права, само декорацията е наклонена!
Черна дъска в детската?
Лесно е. На мястото на традиционното вградено стъкло на тази врата е монтирана... черна дъска. Не забравяйте да фиксирате под нея малка поличка за необходимите аксесоари: тебешири и гъба за изтриване. Трябва ви само черна дъска с подходящите размери (а защо не синя, червена, розова или каквато още се сетите – по весело е?)
В кабинета
Ластик, опънат между няколко пирончета или декоративни кабъри, заковани зигзагообразно – и вратата вече служи за окачване на всичко. Идеята е съблазнителна – особено за офиса.
Изобилие от стикери-ваденки
Те могат да превърнат вратата в незабележима. Върху бели стени и бяла врата налепете мотиви от стикери, разположени диагонално – и ето че вратата става невидима! Още повече ако предпочетете мотив, вдъхновен от природата.
Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...
Телешка шкембе чорба Прoдукти: 250 г телешко шкембе, 1 глава лук, 1 глава чесън, 2-3 с.л. оцет, 2 яйца, кората от половин лимон, 1 ч.л. червен пипер, 2 дафинови листа, 1 с.л. ситно нарязан магда...
За ползата, която носят на човешкия организъм кълновете и зародишите разговаряме с доц. д-р Донка Байкова, зам.-председател на Българското научно дружество по хранене и диетика. - Д-р Байкова, ка...
Печена тиква Прoдукти: 1 тиква, 1-2 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. захар, 2-3 ч.ч. прясно мляко. Нaчин на приготвяне: Обелваме тиквата, почистваме я от семената и я нарязваме на тънки филийки. Покриваме дън...