Още рецепти » Иглотерапия или традиционна медицина?

 Иглотерапия или традиционна медицина?

Всяко живо тяло се състои от две неразривно свързани части: биополе и физическо (материално) тяло. Едната част без другата не може. Ако повредим някоя част на физическото тяло - вътрешен орган, мускул, нерв и т. н. страда биополето. Повредим ли биополето - страда съответната част на физическото тяло.

Сфери на въздействие

Традиционната медицина лекува едната част - материалното тяло, иглотерапията - биополето. Двете медицини (традиционната и нетрадиционната) не са самоизключващи се, а точно обратното - допълващи се, стига да се съвместяват правилно. И за едната, и за другата трябват знания и умения. А има ли ги - има и качествено лечение. Като иглотерапевт с 20-годишен стаж съм категорична, че с иглотерапия се повлияват не само хронични заболявания, но и остри възпалителни процеси, за които обикновено тичаме по болници и пием куп медикаменти, невинаги – резултатно. Алтернативата е страхотна! Деца, често боледуващи от синузити, бронхити, пневмонии, стомашно-чревни заболявания, пиелонефрит, аднексит, радикулити, плексити, периартрити и много други болести, бързо и качествено се лекуват с иглотерапия.

Автор: Д-р Емилия МИХАЙЛОВА

Представяме Ви:

Бани укрепват детското здраве

Баня с орехови листа и морска сол При лимфатични и рахитични деца, при малчугани, които се потят особено много или имат отпусната мускулатура, не могат да си вдигат главата, да сядат и т.н., с из...

Маратонките – удобства и проблеми

Повечето тийнейджъри, особено момчетата, не признават други обувки. Някои младежи се привързват до такава степен към маратонките си, че не ги свалят до момента на пълното им разпадане или докато някой...

От какво зависи изборът на овошки

Повечето овощни видове се отглеждат на едно място в продължение на десетки години, а орехът и кестенът - 200 - 300 години. За да се развиват добре, да бъдат по-дълголетни и да дават достатъчно и качес...

Да направим шницел

Виенски шницел Продукти за 4 порции: 600 г телешко месо от бута, 2 яйца, прясно мляко, брашно, галета, олио, сол, мазнина за пържене, Нaчин на приготвяне: Отрязваме 4 шницела от бута /не тря...

Начало