Още рецепти » Иглотерапия или традиционна медицина?

 Иглотерапия или традиционна медицина?

Всяко живо тяло се състои от две неразривно свързани части: биополе и физическо (материално) тяло. Едната част без другата не може. Ако повредим някоя част на физическото тяло - вътрешен орган, мускул, нерв и т. н. страда биополето. Повредим ли биополето - страда съответната част на физическото тяло.

Сфери на въздействие

Традиционната медицина лекува едната част - материалното тяло, иглотерапията - биополето. Двете медицини (традиционната и нетрадиционната) не са самоизключващи се, а точно обратното - допълващи се, стига да се съвместяват правилно. И за едната, и за другата трябват знания и умения. А има ли ги - има и качествено лечение. Като иглотерапевт с 20-годишен стаж съм категорична, че с иглотерапия се повлияват не само хронични заболявания, но и остри възпалителни процеси, за които обикновено тичаме по болници и пием куп медикаменти, невинаги – резултатно. Алтернативата е страхотна! Деца, често боледуващи от синузити, бронхити, пневмонии, стомашно-чревни заболявания, пиелонефрит, аднексит, радикулити, плексити, периартрити и много други болести, бързо и качествено се лекуват с иглотерапия.

Автор: Д-р Емилия МИХАЙЛОВА

Представяме Ви:

Супи с тиквички

Супа от тиквички Продукти за 4 порции: Продукти за 4 порции: 1 тиквичка, 1 глава лук, 1 к.ч. олио, 3 с.л. кисело мляко, 2 с.л. ориз, магданоз, червен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Обелвам...

Пахирата – дебелана с екзотична красота

Пахирата (Pachira aquatica) - това странно растение, превърнало се в мечта за любителите на екзотика е от семейство Bombacaceae Разпространява се и под синонима P. macrocarpa. Произхожда от Южна Аме...

Кованото желязо – автентичност и сантимент

Кованото желязо внася изящество в дома, стил в градината, лукс в офиса. Предметите, излезли из ръцете на талантливи майстори, са вечни и с времето се превръщат в ценни антики. Модата на формите пък е ...

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Начало