Продукти: (за 4 чаши)
• сокът от 1 по-малка глава цвекло
• сокът от 2 портокала
• сокът от половин лимон
• сокът от 1 грейпфрут
• 2 ч.л. мед
• 200 мл вода
Начин на приготвяне:
Изцеждаме соковете и ги смесваме с меда иводата. Разбъркваме, докато се разтвори медът. Наливаме в стъклени чаши, в които сме сложили по 3-4 кубчета лед.
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...