Продукти: (за 4 чаши)
• сокът от 1 по-малка глава цвекло
• сокът от 2 портокала
• сокът от половин лимон
• сокът от 1 грейпфрут
• 2 ч.л. мед
• 200 мл вода
Начин на приготвяне:
Изцеждаме соковете и ги смесваме с меда иводата. Разбъркваме, докато се разтвори медът. Наливаме в стъклени чаши, в които сме сложили по 3-4 кубчета лед.
Начин на приготвяне: Сваряваме 2 с. л. тъмни стафиди и 2 с. л. портокалови корички в 100 мл ром за 3 минути. Оставяме ги да киснат 20 минути в същия съд. Затопляме на котлона около 3 минути...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...