Продукти:
• 1 кг чушки
• 1 ч.ч. настъргано сирене
• 4-5 скилидки чесън
• 3-4 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги прекарваме през машинка за мелене на месо.
Полученото пюре смесваме с чесъна и сиренето, сипваме олиото, посоляваме, ако е необходимо, и разбъркваме.
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...