Продукти: (за 4 порции) 
•	200 г ориз
•	150 г тънък млад зелен фасул
•	2 стръка пресен лук
•	60 г соеви кълнове
За заливката: 
•	2 с.л. ябълков оцет
•	1 с.л. соево олио
•	2 с.л. сусамово масло
•	4 с.л. соев сос
Начин на приготвяне:
Почистваме фасула, нарязваме го на парченца и попарваме във вряща вода, докато поомекне. Отцеждаме, изплакваме със студена вода и го разпределяме в чиниите за сервиране. 
Бланшираме соевите кълнове във вряща вода, отцеждаме и ги нарязваме на ситно. 
Сваряваме ориза вподсолена вода, отцеждаме и го разпределяме върху фасула. Заливаме със сос, приготвен от оцета, соевия сос, соевото и сусамовото олио. 
Поръсваме с нарязаните соеви кълнове и ситно нарязания лук и поднасяме.
 
              Френски лекари са разработили седмично меню, благодарение на което можем не само да отслабнем със „скорост" половин килограм на ден, но и да се избавим от пърхота. В него не присъстват ненужни въ...
 
              Ако искате да свалите за една седмица един килограм от теглото си - яжте манго. Този факт е установен от диетолози след тествания на плода и семената му. Оказало се, че екстрактът, приготвен от семена...
 
              Още през 19 век учените са писали за удивителните плодове, които се ядат само печени или варени. Наистина плодовете на дюлята са твърди и стипчиви, а освен това са покрити с мъх. Ето защо не се харесв...
 
              Динята ( Cucumis citrullus vulgaris ) идва от тропическите области на Африка. Там все още в пустинята Намиб и полупустинята Калахари се срещат нейни диворастящи форми. Но култивирането и отглеждането ...