Кулинарни рецепти » Ноазети по швейцарски

 Ноазети по швейцарски

Продукти:

• 800 г месо от бонфилето
• 300 г кашкавал
• 3-4 с.л. брашно
• черен пипер, сол
• мазнина за пържене

Начин на приготвяне:

Почистваме месото от ципи и сухожилия, начукваме го леко и го нарязваме на хапки. Подправяме с черен пипер и сол на вкус, овалваме хапките в брашното и ги изпържваме в силно сгорещена мазнина.

След това ги отцеждаме от мазнината и ги овалваме в разтопения кашкавал. Сервираме ги горещи с гарнитура по избор.

Автор: София Ковачева

Представяме Ви:

Саздърма от свинско месо

Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...

Руло от осмянка

Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...

Торта с готово руло

Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...

Бабиният козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...

Начало