Продукти: 
•	1к.ч. кокосово брашно
•	1 1/2 к.ч. пудра захар
•	четвърт пакетче краве масло
•	2 с.л. светъл ром
•	2 с.л. какао
•	1 жълтък
•	20-30 добре изцедени вишни от домашно приготвена вишновка
Начин на приготвяне:
Разбиваме маслото със захарта. Постепенно при непрекъснато бъркане прибавяме жълтъка, кокосовото брашно, рома и какаото. Омесваме тесто, което оставяме за 30 мин в хладилник. 
След това от тестото оформяме малки топчета върху които с пръста правим вдлъбнатини. Слагаме във вдлъбнатините по една вишня. Овалваме топчетата в кокосово брашно и ги подреждаме в бонбониера.
 
              Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
 
              Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
 
              Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
 
              Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...