Кулинарни рецепти » Плодов къп

 Плодов къп

Продукти: (за 4 порции)

• 2 големи грейпфрута
• 4 малки портокали
• 1-2 с.л. пудра захар
• отцедени вишни от компот

Начин на приготвяне:

Разрязваме грейпфрутите напречно на две равни части. Внимателно отделяме сърцевината и я нарязваме на кубчета.

Обелваме портокалите и също ги нарязваме на кубчета. Смесваме ги с грейпфрута, поръсваме с пудра захар и разбъркваме.

Пълим корите от грейпфрутите с плодовата смес и украсяваме отгоре с отцедени вишнички от компот.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Сърца попска яхния

Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...

Бисквитено руло с натрошени целувки

Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...

Желиран пъпеш

Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...

Печени свински джоланчета

Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...

Начало