31.10.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с риба » Ястия в тенджера
  2257  |   0  
Задушена риба с лук
Продукти: (за 4 порции)

• 1 кг по-едра риба
• 4-5 глави лук
• 1 к.ч. олио
• лимонов сок, сол

Начин на приготвяне:

Нарясваме рибата на порции, поръсваме с лимонов сок и посоляваме. Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото.

Щом омекне, изваждаме половината, а върху останалия нареждаме рибата. Захлупваме и задушаваме 10 мин. После обръщаме рибата, покриваме с останалия лук и задушаваме още 10 мин.
06.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020