Я
стия с риба » Ястия в тенджера

3568 |

0
Задушена морска риба
Продукти: (за 2 порции)
• 500 г риба
• 4 глави лук
• 4 домата
• 2-3 скилидки чесън
• 2 с.л. лимонов сок
• 1 ч.л. черен пипер
• 1,5 к.ч. олио, сол
Начин на приготвяне:
В сгорещеното олио изпържваме до златисто нарязания на тънки филийки лук. Прибавяме нарязаните на ситно скилидки чесън, обелените и настъргани домати, черния пипер и сол на вкус.
Слагаме парчетата риба, които предварително сме посолили и сме поръсили с лимонов сок. Наливаме вода, колкото да покрие рибата, захлупваме и задушаваме 30 мин на умерен огън.
06.05.2010 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Ястия с риба"
Коментари (0)