Продукти: (за 4 порции)
• 400 г филе от сьомга
• 400 г моркови
• 1 глава лук
• 2 домата
• копър, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме доматите и ги нарязваме на кубчета. Сьомгата нарязваме на по-малки парчета, а морковите настъргваме на едро ренде.
Нарязваме лука на ситно и го слагаме в тенджера под налягане. Прибавяме останалите продукти, поръсваме ситно нарязан копър и подправяме с черен пипер и сол на вкус.
Наливаме малко вода, затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и готвим 15 мин.
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...