20.10.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с риба » Ястия в тенджера
  2445  |   0  
Варен шаран
Продукти: (за 4 порции)

• 1 кг шаран
• 1,5 ч.ч. червено вино
• 1 с.л. олио
• 30 г краве масло
• 2 с.л. брашно
• 2-3 глави лук
• 100 г гъби
• 1-2 скилидки чесън
• магданоз, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме виното заедно маслото, олиото, брашното и нарязаните лук, чесън, гъби и магданоз. Посоляваме на вкус, прибавяме шарана нарязан на порции и варим, докато рибата омекне, а сосът се сгъсти.
06.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020