25.01.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с риба » Ястия на тиган
  7331  |   0  
Пържена сьомга
Продукти: (за 2-3 порции)

• 500 г филе от сьомга
• 1 ч.ч. брашно за тестото
• 2 с.л. брашно за овалване
• 1 яйце
• 1 малка бира
• лимонов сок, сол
• мазнина за пържене

Начин на приготвяне:

Нарязваме рибата на ивици, посоляваме и поръсваме с лимонов сок.

От брашното, яйцето, бирата и малко сол приготвяме тесто за пържене. Оставяме го да отлежи 1 час.

Овалваме рибата в брашното, потапяме я в тестото и пържим на маслена баня.
04.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020