13.12.2019 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  1291  |   0  
Пиле със сирене
Продукти:

• 1 пиле
• 3 глави лук
• 2 глави чесън
• 1 голям домат
• 100 г сирене
• 1 суха червена чушка
• 2 с.л. олио
• 1 резен настъргана целина
• 2 с.л. брашно
• чубрица, магданоз
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме пилето на парчета, наръсваме го с чубрица, сол и черен пипер и го овалваме в брашно. Запържваме от всички страни и прибавяме ситно нарязания лук, счукания чесън, целината, магданоза и червената чушка.

Сипваме 1 ч. ч. вода и варим на тих огън 1 час, като от време на време разбъркваме. Десетина минути преди сваляне от огъня слагаме ситно нарязания домат, натрошеното сирене и черния пипер.

Сервираме ястието топло.
24.09.2011 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2019