Продукти:
• 2 салатки
• 1 връзка репички
• 1 връзка зелен лук
• 1 малка краставица
• 1 малка консерва риба тон
• 100 г консервирани царевични зърна
• 2 с.л. лимонов сок
• 2 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно салатките, репичките, краставицата и лука. Поръсваме ги с олиото, лимоновия сок и сол на вкус. Разбъркваме и прехвърляме сместа в салатиера.
Отгоре разстиламе последователно царевичните зърна и накъсаната на дребни парченца риба. По желание украсяваме с маслини.
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...