01.12.2020 година
1564339898.swf
А
теросклероза
  1856  |   0  
Агнешко с гъби
Продукти: (за 4 порции)

• 500 г агнешко месо
• 250 г гъби
• 1 главичка лук
• 2-3 скилидки чесън
• 2-3 с.л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на хапки и го изпържваме в сгорещеното олио. Изваждаме го и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук и нарязаните на филийки гъби.

Наливаме малко топла вода, връщаме месото, подправяме със счукания чесън и сол на вкус и задушаваме до готовност.
12.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (0)

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020