Продукти:
• 3 връзки пресен чесън
• 2 к.ч. оцет
• 1 к.ч. олио
• 1 ч.л. диетична сол
• 1 връзка копър
• 500 мл вода
Начин на приготвяне:
Сипваме солта и оцета във водата и я загряваме до кипене. В приготвената вряща смес сипваме нарязания на парчета чесън и оставяме да се вари, докато промени цвета си.
Изваждаме с решетеста лъжица и го охлаждаме. Поръсваме с дребно нарязания копър.
Ако искате да сте в превъзходна форма – ще ви помогне здравословното хранене, разработено в прочутата американска клиника Мейо. Много британски журналисти твърдят, че малко преди историческата си побе...
В продължение на дълги години витамин В12 беше известен с ефикасното си противоанемично действие, а също така и като средство, нормализиращо състоянието на нервната система. Научните изследвания пре...
Приготвяни no безброй начини още от древността, философски символ на зачатието, на началото и края, яйцата са едни от най-често консумираните продукти на планетата. Нещо повече, въпреки някои опити да...
Репеят (Аrctium lappa L.) е многогодишно растение с дълъг и месест корен, сивокафяв отвън, а отвътре бял и сочен. През първата година израстват листата, а през втората – стъблото, което е силно разкл...