Продукти: (за 4 порции)
• 4 броя авокадо
• 200 г майонеза
• 200 г кетчуп
• 1 връзка магданоз
• 2 червени чушки
• 200 г коктейлни скариди
• черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разделяме плодовете авокадо на две и махаме костилките.
Нарязваме на дребно чушките и магданоза и смесваме със скаридите, майонезата и кетчупа. Подправяме с черен пипер и сол и с тази смес пълним половинките авокадо.
Продукти: • 500 г брашно • мая, колкото кибритена кутийка • 200 мл топла вода • 4 с.л. олио или зехтин (може да използваме и готово тесто) За пълнежа: • 1 кг праз • 1 с.л. оли...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...