Продукти:
• 4 големи домата
• 4 твърдо сварени яйца
• 1 пакетче сирене “Крема”
• 1 връзка магданоз
• 1 връзка копър
• листа от зелена салата
Начин на приготвяне:
Смесваме сиренето със ситно нарязаните магданоз и копър.
Срязваме зигзагообразно доматите и изваждаме семенната им част.
Разпределяме сиренето в получените “чашки”, а отгоре слагаме по половин твърдо сварено яйце, обърнато с върха нагоре.
Другите половинки от яйцата слагаме като столчета под доматите, като ги срязваме откъм върха, за да можем да ги закрепим.
Поднасяме върху листа от зелена салата.
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...