Продукти: (за 4 порции)
· 500 г спагети
· 200 г тарама хайвер
· 2-3 скилидки чесън
· 3-4с.л. зехтин
· 1 к.ч. заквасена сметана
· магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода и ги отцеждаме.
В сгорещения зехтин запържваме ситно нарязаните чесън и магданоз. Прибавяме хайвера, разбъркваме и поръсваме червения пипер. Ако сосът е гъст, разреждаме с рибен бульон. Бъркаме 8-10 мин. Накрая изсипваме върху сварените спагети.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: • 2-3 филии сух бял хляб (без корите) • половин глава счукан чесън • сокът от 1 лимон • 1 к.ч. счукани орехи • олио • сол Начин на приготвяне: Накисваме хляба в сту...