Продукти: (за 4 порции)
· 8 яйца
· 600 г пресни печурки
· 100 г краве масло
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на парченца. Разтопяваме половината от маслото на тих огън, сипваме гъбите и ги пържим 10 мин, след което посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Разбиваме яйцата с 2-3 ч.л. вода, сипваме ги в останалото разтопено масло, прибавяме гъбите и пържим всичко на тих огън.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...