Продукти: (за 5 порции)
· 10 яйца
· 500 г гъби
· 100 г краве масло
· 50 г кашкавал
· 1 к.ч. вода
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на тънки филийки и ги слагаме в тавичка заедно с маслото и водата. Леко посоляваме и задушаваме, докато омекнат. Поръсваме с настъргания кашкавал.
Оформяме на повърхността 10 вдлъбнатинки, в които счупваме отниско яйцата, като внимаваме да не се разкъса жълтъкът. Поръсваме със сол и черен пипер и запичаме, докато се втвърди белтъкът.
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...