Продукти:
• 200 г целина
• 200 г ябълки
• 5 домата
• половин задушено пиле
• 3 с.л. майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 50 г гъби
• черен пипер, захар, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо и почистените ябълки и целина на малки парченца и веднага смесваме с майонезата, горчицата, сол, черен пипер и захар.
Оставяме салатата за малко в хладилник, след което я подреждаме в салатиера и я украсяваме с резенчета домати и задушените в подсолена вода гъби.
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...