Продукти: (за 4 порции)
• 8 малки твърди домата
• 60 г сирене
• 1 яйце черен пипер, сол
• брашно и галета за овалване
• олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелваме доматите, издълбаваме сърцевината и ги напълваме с настърганото и намачкано сирене. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, овалваме ги в брашно, яйце и галета и пържим в голямо количество мазнина.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...