24.03.2023 година
1564339898.swf
Ч
удодейна рецепта
  9813  |   2  
Атакувайте рака с олио и спирт
Този противораков метод на лечение, препоръчан и изпитан от Николай Шевченко, е предназначен за болни, на които лекарите не могат да помогнат. Като резултат от прилагането му се е установило значително подобрение на състоянието на болни с преходноклетъчен рак, III стадий, централен дребноклетъчен рак на левия долен лоб на бронха с метастази в лимфните възли на корена на белия дроб, на средностението на черния дроб, тилната кост, IV стадий с метастази, рак на правото черво с метастази в перитонеума, на сигмостома, на лимфосарком на горната челюст с метастази в надчелюстните и подчелюстните лимфни възли, рак на млечната жлеза с метастази в раменната кост, рак на стомаха и др.

Как трябва да се процедира според Николай Шевченко

За да се приготви лекарството, се вземат 30-40 мл нерафинирано, най-добре слънчогледово олио, и 15-17 мл всякакъв неразреден спирт – 95-96% годен за пиене. Двете съставки се наливат в шише или друг стъклен съд с капаче, затваря се се добре и енергично се разклаща, след което сместа бързо се изпива. В никакъв случай съставките не трябва да се разбъркват с лъжица. Лекарството се пие три пъти дневно точно 30 минути преди ядене. След първите две десетдневки от лечението се прави почивка от пет дни. След третата деседневка е най-добре да се направи пауза от 14-21 дни. Лекарството може да се употребява, като строго се спазва рецептата, в продължение на 1-2 години до пълно излекуване.
През първите 4-7 дни на първата десетневка от лечението болните ще имат усещането, че тялото им отича, че гърлото им гори и в него сякаш е заседнала буца. Постепенно тези усещания изчезват.
По време на лечението могат да се вземат, ако се налага, обезсоляващи, пикочогонни, слабителни, сънотворни, успокоителни средства само по лекарско предписание. Не бива да се ползват никакви хормонални препарати, защото при този метод и без това се повишава процентът на слабите адрогенни хормони в кръвта. Противопоказни са всякакви други начини на лечение, както и уринотерапията.
Може да се яде всичко по време на лечението с този метод, без да се прекалява и преяжда. Трябва обаче да се намалят до минимум зеленчуковите сокове – те отслабват действието на лекарството. Не се препоръчва и вътрешновенозно приемане на глюкоза, по-добре да се пие чай с мед.
10.01.2014 г. / Генчо Генев
Най-четеното в "Чудодейна рецепта"
Коментари (2)
Коментари От: анета  18:03  сряда, 26 февруари 2014 г.Докладвай обиден коментар 
Супер рецепта чудодейна.
 
Коментари От: анета  18:03  сряда, 26 февруари 2014 г.Докладвай обиден коментар 
Супер рецепта чудодейна.
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2023