А
ртрит

2924 |

0
Млечно руло с риба
Продукти:
• 300 г извара
• 200 г сварена морска риба
• 100 г нискомаслена сметана
• 50 г настърган кашкавал
• 1 ч.ч. грах от консерва
• 1/2 ч.л. червен пипер
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Отцеждаме рибата, отстраняваме костите и я нарязваме на малки парченца. Прибавяме изварата, сметаната и кашкавала. Подправяме с червен пипер и сол и разбиваме с миксер, докато получим гладка смес. Сипваме отцедения грах и разбъркваме.
Разстиламе сместа върху алуминиево фолио и оформяме руло. Овалваме го в наситнен магданоз и увиваме плътно във фолиото. Държим рулото 3-4 часа в хладилник преди да сервираме.
10.05.2010 г. / recepty.bg