Продукти: (за 2 чаши)
• 70 г натурален шоколад
• 2 ч.ч. вода
• 2 ванилии
• 1/2 ч.л. канела на прах
Начин на приготвяне:
Начупваме шоколада на парченца и го слагаме в малко вода на слаб огън да се разтопи.
Когато стане гъста течност, прибавяме останалата вода и ванилиите. Варим още 10 минути, снемаме от огъня, разбиваме на пяна, наливаме в чашите и поръсваме с канела.
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...