Кулинарни рецепти » Испански шоколадин

 Испански шоколадин

Продукти: (за 2 чаши)

• 70 г натурален шоколад
• 2 ч.ч. вода
• 2 ванилии
• 1/2 ч.л. канела на прах

Начин на приготвяне:

Начупваме шоколада на парченца и го слагаме в малко вода на слаб огън да се разтопи.

Когато стане гъста течност, прибавяме останалата вода и ванилиите. Варим още 10 минути, снемаме от огъня, разбиваме на пяна, наливаме в чашите и поръсваме с канела.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Кордон бльо

Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...

Пинджур

Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Руски пирог

Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...

Начало