Още рецепти » Екстракт от рейши ме излекува от миома

 Екстракт от рейши ме излекува от миома

Прочетох в сайта краткото описание на лечебните свойства на гъбата рейши. Искам да добавя към тях още едно качество, за което не е споменато. От години страдам от фибромиома на матката. Въпреки, че възлите са малки, всеки месечен цикъл се превръщаше в истинско изпитание за мен. Губех много кръв, което скоро доведе до анемия. Лечението с хормони не даде резултат, а хирургическата интервенция не беше наложителна по мнението на лекуващия лекар. Когато почти се бях отчаяла, научих за чудесното действие в подобни случаи на японската гъба рейши. Прочетох всичко по въпроса в множеството медицински сайтове в интернет и реших да опитам. В продължение на 20 дни вземах всеки ден по една таблетка от екстракта от гъбата, и бях изумена: цикълът ми вече трети месец е нормален, прегледът показа, че възлите вече ги няма. Препоръчвам на жените, които имат проблеми, подобни на моите, да опитат. Екстрактът от рейши е напълно безвреден и ако не им помогне, в никакъв случай няма да им навреди.

Екстракт от гъба Рейши







Автор: Вера Маринова

Представяме Ви:

Как се прави суфле

Суфле със сирене Продукти за 2-3 порции: 2 с.л. краве масло, 2 с.л. брашно, 180 мл прясно мляко, 100-150 г сирене, 2-3 яйца, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Приготвяме от брашното, масл...

Терасите и ландшафтния дизайн

Тераси наричаме откритите площадки, малко приповдигнати над земята или намиращи се на едно ниво с нея. На градинските или дворни участъци тези площадки играят значителна роля като декоративен елемент....

Есенни гозби в гювеч

Телешки джолан в гювеч Прoдукти: 1 телешки джолан, 3-4 домата, 1 глава целина, 5 глави лук, 2 корена магданоз, 1 морков, 1 люта чушка, 1 кг картофи, 1 ч.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 500 мл че...

Млечни кремове

Ванилен крем с какаов сос Прoдукти: 3 яйца, 100 г нишесте, 1 л прясно мляко, 1 непълна ч.ч. кристална захар, 1 к.ч. пудра захар; зa соса: 2 ч.ч. прясно мляко, 1 ч.ч. захар, 2 с.л. какао, 1 с.л. б...

Начало