Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 1 юни (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 1 юни (петък)

В броя: Сладко от бели череши, Сладко от зелени орехчета, Сладко от зелени смокини, Икономичен конфитюр от кайсии, Конфитюр от ягоди и череши, Печен конфитюр от праскови, Мармалад от вишни и череши, Желе от ягоди, Сладко от кайсии, Пестил от кайсии, Сладко от вишни, Сладко от динени кори, Петмез от дини със сливи, Сладко от зелени домати, Екзотичен компот от ягоди, Джанки в оцет, Туршия от боровинки, Туршия от малки дини, Туршия от пъпеши, Туршия от динени кори, Лесен вишнев сироп, Сироп от акация и бъз, Сироп от вишневи листа, Сироп от диви ягоди, Сироп от млади шишарки и още над 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

При подсичане – билки

Става въпрос за интертриго (Intertrigo). Това е възпалително изменение на кожата, което се локализира най-често в областта на съприкосновяващите се телесни повърхности. Среща се както при възрастни, т...

Интериорните пейзажи

В днешно време, благодарение на новите разработки на различни дизайнерски фирми, интериорните пейзажи получиха широко разпространение и станаха напълно достъпни за всеки, който се интересува от тях. ...

7 съвета за начинаещи цветари

Ако сте начинаещ цветар, но разполагате с голям брой растения най-добре да им направите картотека. Това има смисъл, тъй като в нея ще съхранявате информация за всяко едно растение, което притежавате, ...

Класически италиански сосове за паста

Сос Болонезе Прoдукти: 200 г телешко месо, 200 г говеждо месо, 100 г шунка или варен бекон, 50 г сушени гъби, 1 голяма глава лук, 1 морков, 1 стрък целина, 5 с.л. краве масло, 3 с.л. зехтин, 1 к....

Начало