В броя: Капама, Задушени пържоли с бира, Свински врат по коледарски, Шопски коледен кебап, Коледна погача с мая, Инджир-баклава, Македонска баница, Кокошка с кисело зеле, Свински пържоли с бяло вино, Къпана баница, Друсан кебап на фурна, Мелничарска кавърма, Пържоли с кисело зеле, Засукани сармички, Боб в червени камби, Печена пуйка с кайма, дюли и бадеми, Пилешко вретено, Хайвер с чесън, Разядка от сухи чушки, Мезе от печени орехи, Бурания, Топеница, Житенки, Содена пита, Бъдник с тиква, Празеник, Ошав – яхния, Тиквеник с печени кори, Сиропиран сладкиш “Коремче на ханъма”, Торта “Баклава” и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Епидемичният паротит (заушка) е заболяване, предизвикано от специфичен вирус, от което боледуват предимно деца. Заразата (обикновено това става през пролетта и засяга предимно момчета) се предава по в...
Шкембе чорба Прoдукти: 500 г телешко шкембе, 1 к.ч. кисело или прясно мляко, 1 глава чесън, черен и червен пипер, оцет, сол. Нaчин на приготвяне: Пущаме шкембето във вряща вода, както е цял...
Калцеоларията (Calceolaria), наричана пантофче, произхожда от Южна и Централна Америка. Родът й е голям - представен е от около 200 вида тревисти, полухрастовидни и храстовидни растения. Като саксийно...
Опитните градинари нямат никакво съмнение относно факта, че пресаждането е необходимо за растенията. Как да го направите по всички правила: В кои случаи е необходимо преместване на растенията: ...