С
упи » Месни супи

5568 |

0
Боб чорба с агнешко месо
Продукти:
• 500 г агнешко месо
• 1 ч.ч. стар боб
• 1 глава лук
• 2-3 скилидки чесън
• 1 морков
• 1 домат
• 1-2 щипки червен пипер
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден изплакваме боба и го заливаме с 6 ч.ч. прясна вода. Прибавяме нарязаното на хапки месо, както и ситно нарязаните лук, чесън, морков и домат.
Варим чорбата на умерен огън, докато продуктите омекнат. Към края на варенето посоляваме и поръсваме с червения пипер и ситно нарязан магданоз.
11.05.2011 г. / recepty.bg
Най-четеното в "Супи"
Коментари (0)