18.02.2020 година
1564339898.swf
Ч
ернодробни заболявания
  2397  |   0  
Мусака с картофи и шунка
Продукти: (за 4 порции)

• 800 г картофи
• 300 г шунка
• 2 яйца
• 4 с.л. прясно мляко
• сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме картофите в подсолена вода, обелваме ги и ги нарязваме на филийки. Прекарваме шунката през месомелачка.

В намаслена и поръсена с галета тавичка нареждаме последователни пластове от картофи и шунка, като завършваме с пласт картофи.

Разбиваме яйцата с млякото, посоляваме и заливаме мусаката с яйчната смес. Запичаме в гореща фурна.
11.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (0)

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020