Продукти:
• 1 пакет фини кори
• 1 к.ч. ориз
• 1 ч.ч. кисело мляко
• 1 ч.л. сода бикарбонат
• 4 яйца
• 200 г сирене
• 1 пакетче краве масло
Начин на приготвяне:
Сваряваме ориза. Смесваме в голяма купа всички продукти без маслото.
В намаслена тавичка нареждаме корите: ред кори, плънка, масло, докато свършат продуктите.
Нарязваме баницата слагаме масло и печем около 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...