Кулинарни рецепти » Пушени ребра със зрял фасул

 Пушени ребра със зрял фасул

Продукти: (за 4 порции)

• 500 г пушени свински ребра
• 300 г зрял фасул
• 1 глава лук
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме в подсолена вода заедно с нарязания на филийки лук.

Нарязваме ребрата на порции, поръсваме с червения пипер, заливаме с гореща вода и варим на умерен огън, докато месото омекне. Прибавяме сварения фасул и варим още 10-15 мин на слаб огън. Преди поднасяне подправяме с черен пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Стерилизирана парена туршия

Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...

Сладко от грозде

Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...

Бисквитено руло с натрошени целувки

Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...

Люти чушки по селски

Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...

Начало